Tipvideo

Tip 3: Zet je camera op ooghoogte

De komende weken word je vast wel weer een keer verwacht in een virtuele vergaderingen. Misschien moet je in campagnetijd in een debat via een videovergaderprogramma op komen draven of neem je een filmpje op. Deze eenvoudige tip helpt je overtuigender overkomen.

Natalie Bosch - 14 november 2021

In een virtuele vergadering moet je zelf bepalen hoe mensen je zien. Je bet er zelf verantwoordelijk voor hoe je in beeld komt. Maar uiteraard is de competentie cameraregie geen natuurlijke vereiste voor het raadslidmaatschap. In deze tipvideo laten we je zien wat het eerste is waar je op moet letten.

 

 

Meer tipvideo’s over politieke vaardigheden en het functioneren van de democratie vind je op het YouTube-kanaal van het Periklesinstituut. Abonneer je om direct op te hoogte gehouden te worden van nieuwe tipvideo’s.