Tipvideo

Tip 6: Wat doe je bij die ene venijnige interruptie?

Zit je net midden in je betoog en daar staat-ie alweer. Die ene politieke opponent die het bloed onder je nagels vandaan haalt met zijn interrupties. Je voelt bij elk woord wat-ie zegt de adrenaline in je bloed toenemen. Duizend scherpe ripostes schieten je te binnen. Maar daarmee ga je dit debat niet winnen.

Redactie - 7 april 2021

In de nieuwste tipvideo legt John je uit hoe je het beste op die ene lastige politieke tegenstander reageert. Hij laat zien dat er meer bij komt kijken dan alleen zijn of haar argumenten weerleggen — of zelfs een gevatte een tegenopmerking maken.

Meer tipvideo’s over politieke vaardigheden en het functioneren van de democratie vind je op het YouTube-kanaal van het Periklesinstituut. Abonneer je om direct op te hoogte gehouden te worden van nieuwe tipvideo’s.