In de media

Zelf in de politiek. NH Nieuw volgt betrokken burger.

Meermalen stootte hij zijn neus toen hij de leefbaarheid in zijn buurt wilde aanpakken. Dus daagde NH Nieuws Mendes Stengs uit om zélf in de politiek te gaan. Ze volgens hem bij zijn kennismaking met partijen, kieslijsten en het raadswerk. Vandaag is hij op het raadsledencongres, waar hij een workshop van het Periklesinstituut volgt.

Redactie - 6 februari 2018
John Bijl tijdens de mediatraining (beeld: NH Nieuws)

Om Mendes goed voor te bereiden op zijn mogelijke raadslidmaatschap, gaat hij in de vijfde aflevering naar het Raadsledencongres in Den Bosch. Samen met zijn nieuwe partijgenoten van Democraten Beverwijk (DB), Karel Fiseler en Ton Limmen, stapt hij in de auto ‘s-Hertogenbosch.

Om te netwerken, maar ook om bij te leren. Hij krijgt een workshop Politiek bedrijven in de media van John Bijl van het Periklesinstituut. ‘Zorg dat je je boodschap in een paar zinnen en op zoveel mogelijk verschillende manieren kunt vertellen,’ leert hij van Bijl.