Annelies Ibes

Natalie Bosch - 23 maart 2021

Annelies is trainingsacteur. Ze confronteert onze deelnemers met gedrag van anderen — zoals burgers die de fatsoensgrenzen over gaan of moeilijk te corrigeren vergaderdeelnemers.

Van huis uit gewend te kijken naar alles wat groeit en bloeit. Met die blik kijkt Annelies naar de interactie tussen mensen. De stijl waarin ze daarop ingaat als trainer, coach of acteur is toegankelijk, laagdrempelig en creatief. Binnen die ontspannen werksfeer gaan humor en diepgang bij haar hand in hand.

Verschillende opleidingen en jarenlange ervaring maken dat ze een breed scala aan theorieën tot haar beschikking heeft. Deze weet ze om te zetten in speelse en doelgerichte werkvormen. Men ervaart haar als confronterend, sensitief, zorgvuldig en deskundig.

Annelies houdt ervan om mensen een stapje verder op weg te helpen. De vraag – wat is effectief en ethisch in de wijze van communiceren – is haar motto.  Middels, uitproberen, reflecteren en toepassen daagt ze haar deelnemers uit. Haar spel is raak, net als haar observaties en tips. Zo worden onze trainingen over de meer complexe vaardigheden in het politieke ambt vele malen meer concreet en effectief.

Samen met collega Netteke Trouwborst is Annelies eigenaar van het acteursbureau I+T.