Nieuwsbericht

Dit zijn de genomineerden voor Beste Raadslid van Rotterdam

René Segers-Hoogendoorn (CDA), Mina Morkoç (GroenLinks) en Simon Ceulemans (Leefbaar Rotterdam) zijn de genomineerden voor de titel ‘Beste politicus van het jaar’ in Rotterdam.

John Bijl - 21 december 2023
Logo Beste Politicus

Drie raadsleden maken kans om Rotterdams Beste Politicus te worden. Het zijn René Segers-Hoogendoorn, Mina Morkoç en Simon Ceulemans. Zij zijn door de jury genomineerd  voor de titel ‘Beste politicus van het jaar’ in Rotterdam.

De drie verschillen onderling veel, maar zijn allen goede voorbeelden van wat een raadslid vermag  an dossiervreter tot topdebater. De uitreiking vindt plaats op 17 januari in Arminius.

De prijs voor het beste raadslid is een jaarlijks initiatief van de Rotterdamse politieke pers en het Periklesinstituut, mede mogelijk gemaakt door LOKAAL en debatpodium Arminius. Vorig jaar won Tjalling Vonk (ChristenUnie) de prijs. Eerdere winnaars waren onder meer Vincent Karremans, Nourdin El Ouali en Hugo de Jonge.