In de media

Beste Raadslid van Nederland

Raadslid worden doe je niet zomaar. Toch blijven lokale politici die zich vier jaar lang inzetten voor de plaatselijke publieke zaak vaak onzichtbaar en krijgen niet de lof die ze verdienen. Om de gemeentepolitiek én de politici in het zonnetje zetten, krijgt er één extra de schijnwerpers. Met de verkiezing van het Beste raadslid van Nederland. De verkiezing. De verkiezing start vandaag met een artikel in De Volkskrant.

Redactie - 15 februari 2018

Vanaf vandaag kunnen alle Nederlanders meedoen. Via internet kunnen ze hun favourite raadslid opgeven. In totaal drie rondes bepaalt een vakjury én het publiek zo wie zich het Beste Raadslid van Nederland mag noemen.

De aandacht voor de lokale politiek is nodig, en politici hebben een schouder;opje verdiend. ‘Als de gemeenteraad een verstandig besluit neemt, hoor je daar niemand over, want dat verwacht iedereen zegt John Bijl vandaag in de Volkskrant.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen willen we graag juist al die hardwerkende raadsleden in het zonnetje zetten en zijn daarom samen met Campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNLop zoek naar het Beste raadslid van Nederland.

Wil je jouw favoriete raadslid nomineren? Ga dan snel naar Besteraadslid.nl!