Nieuwsbericht

Ron Meyer is het beste raadslid van Nederland

Ron Meyer uit Heerlen mag zich de komende vier jaar Beste Raadslid van Nederland noemen. Dat maakte de jury van de verkiezing Het bester raadslid van Nederland vandaag bekend.

John Bijl - 19 maart 2014

Volgens de jury is Meyer ‘een charismatische leider’ die de gemeente Heerlen de afgelopen jaren ‘veiliger en aantrekkelijker’ heeft gemaakt. Zijn fractie streed onder meer succesvol voor de herinvoering van het schoolzwemmen en zette zich in voor een actieve armoedebestrijding.

Met het winnen van de verkiezing heeft  Meyer de genomineerde raadsleden Anne Kuik (Groningen, CDA), , Gerdien Rots (Zwolle, CU) Vera Tax (Venlo, PvdA) achter zich gelaten.   Het hele juryrapport vind je hier. De verkiezing Beste Raadslid van Nederland is een initiatief van de Volkskrant, Pauw en Witteman, BKB en het Periklesinstituut.