Bijeenkomst

Kom naar het Festival van de Lokale Democratie

Op 18 maart, een dag voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen, vieren we de democratie in de Melkweg met debatten, optredens, interviews en muziek. Koop je kaarten!

John Bijl - 14 maart 2014

Tijdens het Festival van de Lokale Democratie blikken we vooruit op de verkiezingen met politici, journalisten en opiniemakers. Er zijn optredens van artiesten uit heel het land en we kiezen het Beste Raadslid van Nederland.

Andree van Es (wethouder en oud-kamerlid GroenLinks) deelt in Lokale Gasten aan de hand van videofragmenten haar ervaringen in de lokale politiek. Mona Keijzer vertelt over haar wethouderschap in Waterland en Purmerend. Maarten van Rossem geeft college over lokale democratie. Pauw & Witteman zendt vanaf 23.00 uur live uit vanuit de Melkweg. Daarnaast optredens en bijdragen van onder meer Bas Heijne, Jan Marijnissen, Ed NijpelsRonald PlasterkEefje de VisserJan Jaap van Wal, Wouter Bos en Marco Roelofs.

Bekijk het programmaboekje en like de Facebookpagina voor de laatste updates van het programma.

Het Festival van de Lokale Democratie is een initiatief van BKB en deMelkweg, in samenwerking met de VolkskrantPauw & Witteman en het Periklesinstituut.